WANG'S FLAVOUR

WANG'S FLAVOUR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 450 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wang's Flavour. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 1:03 Eten prima. Bezorging super traag, met minuten die op de app eerder alsmaar 'randomly' opliepen dan afnamen.
13 aug 2022 om 21:56 Wang’s flavour is simply the best Chinese in town!!!
10 aug 2022 om 14:49 Iets anders besteld, was weer lekker. Binnenkort weer.
7 aug 2022 om 20:46 One of the worst chinese takeouts I have ever had...
5 aug 2022 om 20:13 Bouillon was wat flauw en wontons te gaar ! Jammer andere gerechten lekker zoals ik gewend ben.
4 aug 2022 om 14:48 Als kwaliteit meer telt dan prijs is dit een prima optie. Ik had voor meerdere mensen besteld in het kantoor, onhandig is dat dingen dan soms samen verpakt zijn en niet of moeilijk van elkaar te onderscheiden. Nieuwe poging durf ik ze wel te gunnen.
17 jul 2022 om 10:44 Zo jamer dat ik mijn favouriete gerechten niet via thuisbezorgd kan bestellen !
15 jul 2022 om 11:06 Bezorging volgens afspraak 5* Wang maakt heerlijk eten voor goede prijs
4 jul 2022 om 10:37 Prima
1 jul 2022 om 21:44 Er staat nergens aangegeven of je sambal wil.
30 jun 2022 om 19:43 Lekker en snel, prima!
30 jun 2022 om 10:10 Goede kwaliteit en ruime porties.